2-4 dages leveringstid 60 dages returret Prismatch
2-4 dages leveringstid 60 dages returret
Prismatch
parallax

VEDLIGEHOLDELSE AF SUP
Vores bedste tips til at passe på din SUP

Over tid kan din SUP blive slidt, ridset og snavset. For at holde tavlen i god stand og bevare det flotte udseende, den har, når den er ny, er det vigtigt at vedligeholde og passe på din SUP.

Vask

Især efter brug i saltvand er det vigtigt at skylle brættet godt med rent vand (Husk også at fjerne finnen!). Sørg for, at snavs, sand og alt andet fjernes. Saltvand kan skabe korrosion i materialet og svække sømmene over tid.

Når du vasker din SUP grundigt, er det vigtigt at bruge en mild og skånsom sæbe. På EVA -dækket er det vigtigt at skrubbe omhyggeligt, så du ikke skader rillen i dækket. Husk at skylle bakken grundigt efter vask med sæbe!

Når vasken er færdig, tørres bakken af. Brug gerne et gammelt håndklæde eller lignende.

Lad det ikke være i solen i mere end maksimalt 1 time!

Opbevaring

For at forlænge levetiden på din SUP så længe som muligt, anbefaler vi at pakke den ud, hvis du f.eks. Har brugt den i en weekend og først vil bruge den igen i næste weekend.

Når du har taget luften ud af brættet og skal rulle det, skal du ikke rulle det for stramt, det skaber unødvendigt skarpe folder. Brug den medfølgende pose og pak den ud. Husk at fjerne både finner og snor. Opbevar rygsækken indendørs og ikke i direkte sollys.

Hvis du vælger at holde din SUP oppustet, er det vigtigt at finde et sted, der ikke får direkte sollys og ikke bliver for varmt. Fortrinsvis skal brættet også hæves fra jorden.

Husk at tjekke lufttrykket, før du går ud og padler næste gang, da alle SUP'er vil kunne miste lufttryk over tid.

Reparationstip

Ridser og mærker på paddleboard er ikke unormale. Dette skaber sjældent problemer og betragtes som normalt slid. Det, der kan være et problem, er, hvis du støder på skarpe kanter eller andre ting, der vil lave huller i brættet.

Hvis du får en revne eller et hul i brættet, er det vigtigt at tage god tid til at reparere det.

1. For at finde ud af, hvor der lækker luft, kan du vaske bakken med mildt sæbevand, en lille portion ad gangen. Hvis du ser bobler komme, har du fundet en lækage

2. Fjern luften fra bakken, og vask området grundigt. Lad det derefter tørre helt. Du kan også bruge fint sandpapir til at give limen bedre vedhæftning til PVC.

3. Påfør et lag lim over området og vent i 20 minutter. Gentag dette en gang til, så der er to lag lim.

4. Fjern en PVC -patch fra reparationssættet, der fulgte med din SUP. Skær den i en rund form lidt større end det område, der har en lækage.

5. Lim PVC -plasteret og anbring det over området med lækagen. Tryk ned i ca. 2 minutter, kom noget tungt på som en vægt eller lignende.

6. Vent mindst 24 timer, før bakken pustes op igen.

7. Når du har oppustet bakken, skal du vaske igen med mildt sæbevand på det område, du har repareret, for at sikre, at der ikke lækker mere luft.