Sikkerhed og privatliv

Vi værdsætter dit besøg på vores websteder og din interesse for vores produkter. Vi vil have dig til at føle dig sikker, når du besøger vores websteder og sikre, at personlige oplysninger behandles sikkert af os som den dataansvarlige.

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Du kan besøge de fleste af vores websteder uden at give os oplysninger om dig selv. Nogle gange har vi dog brug for oplysninger for at give dig de tjenester, du anmoder om, og denne fortrolighedspolitik indeholder oplysninger om dataindsamling og brug i sådanne situationer.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler også nogle oplysninger om din hardware og software. Disse oplysninger kan være: IP -adresse, browsertype, operativsystem, domænenavn, adgangstid og henvisende webstedsadresser. Disse oplysninger bruges til at betjene tjenesten, opretholde servicens kvalitet og levere generelle statistikker for brugen af ​​vores websted.

 

Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:
- For at sikre, at webstedet opfylder dine behov.
- At levere produkter og tjenester, såsom nyhedsbreve, særtilbud og andre oplysninger, som du anmoder om eller køber.
- For at hjælpe os med at oprette og udgive indhold, der er relevant for dig.
- For at underrette dig om nye varer, særtilbud, opdaterede oplysninger og andre nye tjenester fra os, hvis du anmoder om det.

Kontrol af personoplysninger

Når du registrerer dig eller på anden måde giver os personlige oplysninger, deler vi ikke disse oplysninger med tredjeparter uden din tilladelse, undtagen de begrænsede undtagelser, der allerede er nævnt. Oplysningerne vil kun blive brugt til de formål, der er nævnt ovenfor. Hvis du registrerer dig, fortæller du os også, hvordan og hvis du vil have, at vi kommunikerer med dig.

Adgang til personoplysninger

Vi giver dig midlerne til at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis du registrerer dig på vores websted, har du hele tiden et komplet overblik over din ordre.

Klarna

For at tilbyde dig at bruge Klarnas betalingsmetoder skal vi dele visse oplysninger om dig med Klarna. Dette sker kun, hvis du vælger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruger oplysningerne til at vurdere, om du er kvalificeret til at bruge deres betalingsmetoder. De anvendte oplysninger er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, betalingshistorik samt ordreinformation såsom betalingsmetode, forsendelsestype, ordredetaljer og lignende. Brugen af ​​sådanne oplysninger er reguleret i overensstemmelse med gældende privatlivslovgivning og Klarnas fortrolighedserklæring.